Gehandicapt

Brede waaier accessoires voor P.B.M

Onze firma, Modern Comfort Home (MCH) is gespecialiseerd in exclusieve, sanitaire accessoires en decoratief beslag. In deze context bieden wij accessoires aan voor personen met beperkte mobiliteit (P.B.M.)

Wij stellen talloze barrièrevrije oplossingen voor. De esthetische accessoires bieden comfort en veiligheid.

In onze catalogus, een vast douchezitje, een douchekruk, een wandsteun. Kortom veilige en comfortabele accessoires, en die de zelfstandigheid van de gebruiker bevorderen.

De badkamer, de toilethoek worden doordacht aangepast. Een drempeloze inrichting met veel bewegingsruimte en met aangepaste hoogtes is heel belangrijk.

Ontdek de toepassingen voor PBM :

Hoogwaardige badkameraccessoires

Modern Comfort Home (MCH), gespecialiseerd in exclusieve, sanitaire accessoires en decoratief beslag in België stelt een brede waaier artikelen voor. Ons motto : esthetische en praktische badkameraccessoires maken het verschil in uw interieur.

Decoratieve, hedendaagse badkameraccessoires

Hoe groot de ruimte ook is, bij stellen hedendaagse badkameraccessoires voor in verschillende afmetingen, vormen, afwerkingen. Wat veel mogelijkheden geeft om uw sanitair te personnaliseren.

Bent u op zoek naar hedendaagse accessoires voor het inrichten van een badkamer of een ruimte voor PBM ? Aarzel dan niet om rechtstreeks naar onze showroom te komen in Waterloo.

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.