Sanitair

Ruime keuze sanitaire accessoires in België

Meer en meer ontpopt de badkamer zich als leefruimte. Accessoires maken het verschil !

Een ruime keuze badkameraccessoires zijn te verkrijgen, in diverse afwerkingen. Zeephouders, tablethouders, shampoorekjes, handdoekhouder, zitkrukjes, spiegels, linnenmanden, kapstokken, kleerhangers, afvalbakjes… allemaal attributen die uw badkamer praktisch en aangenaam maken.

W.C kant
W.C kant

De vaak vergeten ruimte, het toilet. Voorzie de toilethoek van accessoires. Zoek al onze accessoires voor de toilethoek op.

Badkamer
Badkamer

Verfraai uw badkamer met een handdoekhouder, een haakje, een spiegel, een shampoo-houder, een wasmand en een afvalbakje.

Gehandicapt
Gehandicapt

Wij bieden sanitaire accessoires aan, voor de inrichting van toilet en badkamer voor personen met beperkte mobiliteit (P.B.M.) en bejaarden.

Het weinig meer
Het weinig meer

Volgende beschikbaar.

Design sanitair toebehoren in België

Modern Comfort Home (MCH), specialist in sanitair toebehoren en decoratief beslag, stelt een brede waaier producten voor om uw badkamer aan te kleden. Zowel particulieren als professionals kunnen bij ons terecht voor onze collecties exclusieve, sanitaire accessoires. De doordachte vormgevingen van onze accessoires geven een bijzondere en originele uitstaling aan uw badkamer en toilet. Met plezier gaan wij op zoek voor u naar accessoires om uw badkamer en toilet in te richten naar persoonlijke smaak. Niet alleen een sterke vormgeving, maar ook een duurzame kwaliteit , een voortreffelijke afwerking en functionaliteit zijn hierbij van belang. Hierdoor hebben we het vertrouwen van de vakhandel, de architecten, de installatiebedrijven,…), die onze hedendaagse en kwalitatieve sanitaire accessoires met enthousiame voorschrijven.

Hebt u vragen of bent u op zoek naar sanitair toebehoren ? Aarzel niet om langs te komen in onze showroom om zo onze collecties te ontdekken.

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.