Showroom

Showroom decoratief beslag en sanitair toebehoren in Waterloo

Van dinsdag tot en met zaterdag bent u welkom in onze showroom in Waterloo.

Ons aanbod stijlvolle, duurzame accessoires geven een exclusieve uitstraling aan uw huis of uw gebouw. In onze showroom in Waterloo, vindt u een compleet gamma accessoires, van de deur tot aan het meubel, via het raam tot voor buiten.

Openingsuren
Open van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 zaterdag van 10.00 tot 17.00 gesloten op maandag

Adres van onze showroom
Rue de la Station, 66 - B-1410 Waterloo (Belgique)


Decoratief beslag in Waterloo

Bent u op zoek naar deurkrukken, raamkrukken, meubelgrepen of design accessoires voor de badkamer ? Wij bieden in onze toonzaal verschillende stijlvolle, hoogwaardige accessoires aan, vervaardigd uit de beste materialen, zoals brittanium, roestvrij staal…

Aan de hand van uw wensen, design, klassiek, hedendaags,…gaan we op zoek naar het juiste product voor uw badkamer of uw andere leefruimtes. Iedereen kan, dankzij ons doordacht en uitgebreid assortiment naar eigen smaak extra elementen toevoegen aan zijn interieur.

Naast onze toonzaal beschikken we over een 200m² vaste voorraadruimte.

Kom kijken in onze showroom in Waterloo of contacteer ons.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om een goede werking van de website te garanderen, u kunt onze juridische informatie en ons privacybeleid lezen voor meer informatie.