Showroom

Showroom decoratief beslag en sanitair toebehoren in Waterloo

Van dinsdag tot en met zaterdag bent u welkom in onze showroom in Waterloo.

Ons aanbod stijlvolle, duurzame accessoires geven een exclusieve uitstraling aan uw huis of uw gebouw. In onze showroom in Waterloo, vindt u een compleet gamma accessoires, van de deur tot aan het meubel, via het raam tot voor buiten.

Openingsuren
Open van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.30 zaterdag van 10.00 tot 17.00 gesloten op maandag

Adres van onze showroom
Rue de la Station, 66 - B-1410 Waterloo (Belgique)


Decoratief beslag in Waterloo

Bent u op zoek naar deurkrukken, raamkrukken, meubelgrepen of design accessoires voor de badkamer ? Wij bieden in onze toonzaal verschillende stijlvolle, hoogwaardige accessoires aan, vervaardigd uit de beste materialen, zoals brittanium, roestvrij staal…

Aan de hand van uw wensen, design, klassiek, hedendaags,…gaan we op zoek naar het juiste product voor uw badkamer of uw andere leefruimtes. Iedereen kan, dankzij ons doordacht en uitgebreid assortiment naar eigen smaak extra elementen toevoegen aan zijn interieur.

Naast onze toonzaal beschikken we over een 200m² vaste voorraadruimte.

Kom kijken in onze showroom in Waterloo of contacteer ons.

Om uw ervaring op onze website te verbeteren, maken we gebruik van cookies. Als u uw bezoek op onze website verderzet, betekent dit dat u toestemt met de verwerking van bepaalde persoonsgegevens en met het gebruik van de cookies. Klik hier voor meer info.